Sovelluksen asentaminen

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Kaspersky on luonut sovelluksesta erityisversion Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion asukkaille. Jos olet Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion asukas, sinun tulee ladata ja asentaa tämä sovellusversio.

Sovellus asennetaan tietokoneeseesi interaktiivisessa tilassa ohjatun asennustoiminnon avulla.

Asennus tiedostopalvelimelle tai henkilökohtaiselle tietokoneelle tehdään samasta asennuspaketista. Sovellus toimii henkilökohtaisessa tietokonetilassa, jos Käytä suojaamiseen Päätepalvelin - RDTS valitaan asennuksen aikana. Lisätietoja on kohdassa Sovellustoimintojen vertailu käyttöjärjestelmän tyypin mukaan.

Ohjattu toiminto sisältää useita ikkunoita (vaiheita). Ohjatun toiminnon vaiheiden määrä ja järjestys riippuvat alueesta, jossa sovellus asennetaan. Joillakin alueilla ohjattu toiminto kehottaa sinua hyväksymään lisäsopimuksia henkilötietojesi käsittelystä. Voit pysäyttää ohjatun toiminnon missä tahansa asennusvaiheessa sulkemalla ohjatun toiminnon ikkunan.

Jos sovelluksen on tarkoitus suojata useampaa kuin yhtä tietokonetta (tietokoneiden enimmäismäärä määräytyy käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti), se on asennettava identtisesti jokaiselle tietokoneelle.

Jos haluat asentaa sovelluksen tietokoneellesi,

Voit asentaa sovelluksen myös komentoriviltä.

Asennustoiminto sisältää seuraavat vaiheet:

1. Asennuksen aloittaminen

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto kehottaa sinua asentamaan sovelluksen.

2. Muiden sovellusten asentaminen

Kaspersky Small Office Securityn asennuksen aikana voit lisäksi asentaa seuraavat sovellukset:

• Kaspersky VPN Secure Connection, joka ottaa käyttöön Kaspersky VPN -toiminnon Virtual Private Network (VPN) -teknologialla.

Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä joillakin alueilla.

• Kaspersky Password Manager salasanojen suojaamiseen.

Voit poistaa Kaspersky VPN Secure Connectionin ja Kaspersky Password Managerin asennuksen erikseen Kaspersky Small Office Securitysta riippumatta.

Asennustyypistä ja kielivaihtoehdosta riippuen ohjattu toiminto kehottaa sinua tässä vaiheessa lukemaan sinun ja Kasperskyn välille solmittavan käyttöoikeussopimuksen ja kysyy, haluatko liittyä Kaspersky Security Network -verkostoon.

Tietoja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

Tarkistetaan Kaspersky Security Network -tiedonkeruulauseke.

3. Sovelluksen asennus

Sovelluksen asentaminen vie jonkin aikaa. Odota, kunnes asennus on valmis. Kun asennus on valmis, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

Tarkistukset sovelluksen asentamisen aikana

4. Asennuksen viimeistely

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto ilmoittaa sinulle sovelluksen asennuksen onnistumisesta.

Kaikki tarvittavat sovelluskomponentit käynnistetään automaattisesti heti asennuksen valmistuttua.

Joissakin tapauksissa käyttöjärjestelmä on käynnistettävä uudelleen asennuksen viimeistelemiseksi.

Sovelluksen mukana asennetaan selainlaajennukset, joilla varmistetaan Internetin turvallinen selailu.